The perfect guide to the casino

Preview: Horsens – OB

Horsens tager imod OB søndag d. 24/2 kl. 14 på Casa Arena i Horsens.

Formen:
Fynboerne kom tilbage på sporet med den vigtige sejr over Vejle i sidste spillerunde, hvorfor der stadig er forhåbninger om at ende i top seks, hvor der fortsat er mange om buddet. OB kan potentielt med en eventuel sejr stryge ind på en midlertidig tredjeplads i tabellen, hvorfor de tre point er vitale i eftermiddagens opgør mod den direkte konkurrent fra Horsens.
Horsens fik ligesom OB en vigtig sejr i sidste spillerunde, da de havde besøg af Vendsyssel, i en kamp, der aldrig rigtig blev spændende, da de gule sikkert vandt med 3-0. Horsens kan ligesom OB også rykke op på tredjepladsen med en sejr i dagens kamp.

Forventede startopstillinger:
Bo Henriksen bliver udfordret på målmandspositionen til eftermiddagens opgør, hvor Horsens-målmand, Matej Delac afsoner karantæne. Det ventes derfor, at den unge Kevin Ray Mendoza skal vikariere i målet. Yderligere er den tidligere OB’er, Jonas Borring, ligeledes ude med karantæne.
Jakob Michelsen har Janus Drachmann tilbage efter endt karantæne, mens Alexander Ludwig forsat er ude med en skade i en ellers skadesfri trup.

AC Horsens (4-4-2): Mendoza – Frantsen, Nielsen, Juel Andersen, Lumb – Nymann, Nilsen, Hansson, Qvist – Drost, Junker

OB (3-5-2): Grytebust – Leeuwin, Tverskov, Lund – Laursen, Nielsen, Thomasen, Kløve, Barrett – Kadrii, Jacobsen

De skal gøre forskellen:
OB vil uden tvivl forsøge at sætte sig på spillet og presse gæsterne og dermed skal den jyske defensiv være klar fra start i en kamp, hvor den defensive organisation for Horsens er nøglen til succes.

OB vil med garanti dels forsøge at kombinere sig igennem kæderne og dels prøve at finde Bashkim Kadrii i mellemrummene, som tidligere har givet succes. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i lørdagens opgør i en kamp, hvor også OB-angriberen, Nicklas Helenius skal suge boldene til sig
Horsens skal sætte deres lid til at forsvaret får lukket sammen, hvor den dobbelte målscorer fra kampen mod Vendsyssel, Mads Juel Andersen, ser ud til at blive en stor gevinst for Horsens, hvor han i særdeleshed har blomstret op under Bo Henriksen. Yderligere skal Horsens udnytte deres fysik, hvorfor dødbolde bliver værternes lod.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. Horsens vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.
Sidst de to hold mødtes endte opgøret med en stor-sejr til OB på hele 4-0 i Odense. Om vi får endnu en OB-sejr i søndagens kamp, må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang søndag eftermiddag kl. 14 på Casa Arena i Horsens, hvor begge hold vil gøre alt for de tre point i kampen om top seks.

OVERSIGT

Scroll to Top