The perfect guide to the casino

Preview: OB – Esbjerg

OB tager imod Esbjerg søndag d. 11/11 kl. 20 på Nature Energy Park i Odense.

Formen:
To af de mest formstærke hold tørner sammen i denne spillerunde, når Esbjerg kommer på besøg i Odense søndag aften.
OB har kun tabt én kamp i deres seneste 13 opgør, hvilket var mod netop Esbjerg, hvor de tabte 0-2. Efterfølgende har fynboerne kun set bedre og bedre ud og ovenpå deres to seneste sejre mod Hobro ligner Jakob Michelsens tropper et mandskab, der er propfyldt med selvtillid inden søndagens opgør mod Esbjerg, hvor de med en sejr kan springe ind i top seks.
Esbjerg bliver ved med at skrabe resultater sammen, selvom spillet ikke altid er lige prangende. En overtidsscoring imod FC Midtjylland sikrede et vigtigt point til samlingen, mens SønderjyskE blev nedlagt i pokalen i den forlængede spilletid. Esbjerg har formegentlig, ligesom OB, masser af selvtillid ovenpå de snart mange flotte resultater inden kampen i Odense.

Forventede startopstillinger:
Esbjerg-træneren, John Lemmers, må fortsat se bort fra Adnane Tighadouini, Kristian Riis og Mathias Kristensen, der alle er skadesplagede. Yderligere sagde Rafael van der Vaart stop i ugens løb, ligesom man må undværre Jon Kauko, der er ramt af karantæne.

Jakob Michelsen må formegentlig undværre Ryan Johnson Laursen, der også sad ude i midtugens pokalopgør i Hobro, ligesom man fortsat er uden reservemålmand, Sayouba Mandé.

Bud på startopstillinger:
OB (3-5-2): Grytebust – Leeuwin, Tverskov, Lund – Desler, Kløve, Drachmann, Nielsen, Barrett Laursen – Kadrii, Helenius

Esbjerg fB (4-3-3): Højbjerg – Brinch, Austin, Halsti, Lauridsen – ”Lungi” Sørensen, Anyembe, Parunashvili – Kristensen, Petre, Oti

De skal gøre forskellen:
OB vil uden tvivl forsøge at sætte sig på spillet og presse gæsterne og dermed skal den jyske defensiv være klar fra start i en kamp, hvor den defensive organisation for Esbjerg er nøglen til succes.

OB vil med garanti dels forsøge at kombinere sig igennem kæderne og dels prøve at finde Bashkim Kadrii i mellemrummene, som tidligere har givet succes. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i lørdagens opgør i en kamp, hvor også OB-angriberen, Nicklas Helenius skal suge boldene til sig
Esbjerg skal sætte deres lid til at forsvaret får lukket sammen om Jeppe Højbjerg i målet, mens deres giftige kontrastød er farlige. Adrian Petre har vist fornuftig målform på det seneste og han bliver også vigtig for gæsterne i søndagens opgør.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. Esbjerg vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.
Sidst de to hold mødtes i Esbjerg endte opgøret 2-0 i Esbjerg. Om vi får samme udfald i søndagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang søndag aften kl. 20 på Nature Energy Park i Odense, hvor begge hold vil gøre alt for de tre point i kampen om at være en del af top 6.

OVERSIGT

Scroll to Top