The perfect guide to the casino

Preview: Esbjerg – OB

Esbjerg tager imod OB lørdag d. 14/9 kl. 19 på Blue Water Arena i Esbjerg.

Formen:
Superligaen vender tilbage efter landskampspausen, hvor Esbjerg åbner runden med at tage imod OB.
Esbjerg løb i sidste runde ind i FC København, der stille og roligt tog de tre point med 0-2 sejren. Forinden havde vestjyderne ellers haft tre kampe i streg med 1-0-sejre, hvilket har givet dem en plads lige netop i top seks. Esbjerg skal derfor op på hesten igen i kampen mod OB.

OB er for alvor kommet i gang efter den værst tænkelige sæsonstart for den nye OB-træner, Jakob Michelsen. Vi skulle hele syv spillerunder ind før OB tog den første sejr i kampen mod oprykkerne fra Vejle, og efterfølgende er det blevet til point mod FC Nordsjælland og sejr over AB i pokalen, hvor nyindkøbene strålede.

Forventede startopstillinger:
Esbjerg-træneren, John Lemmers, må formegentlig se bort fra Daniel Anyembe, Nicolaj Hagelskjær og Kristian Riis, der alle er skadesramte.

Jakob Michelsen har en del spørgsmålstegn i sin trup, hvor Casper Nielsen og Jens Jakob Thomasen langt om længere ser ud til at være tilbage igen. Det drejer sig dog om Ryan Johnson Laursen, Anders K. Jacobsen, Mikkel Desler, Mandé Sayouba og anfører Janus Drachmann, der alle har haft skadesproblemer op til fredagens kamp.

Esbjerg (4-3-3): Højbjerg – Brinch, Halsti, Garcia, Lauridsen – Lungi Sørensen, Parunashvili, Kauko – van der Vaart, Petre, Oti

OB (3-5-2): Grytebust – Leeuwin, Tverskov, Ludwig – Desler, Kløve, Drachmann, Eskesen, Laursen – Kadrii, HeleniusDe skal gøre forskellen:

OB vil uden tvivl forsøge at sætte sig på spillet og presse hjemmeholdet og dermed skal den jyske defensiv være klar fra start i en kamp, hvor den defensive organisation for Esbjerg er nøglen til succes.

OB vil med garanti dels forsøge at kombinere sig igennem kæderne og dels prøve at finde Bashkim Kadrii i mellemrummene, som de havde stor succes med i pokalkampen mod AB, hvor han agerede både målscorer og arkitekt. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i lørdagens opgør i en kamp, hvor også OB-angriberen, Nicklas Helenius skal finde målformen igen.
Esbjerg skal sætte deres lid til at forsvaret får lukket sammen om Jeppe Højbjerg i målet, som formegentlig får rigeligt at se til i fredagens opgør. Yderligere skal van der Vaart agere arkitekt i det opbyggende spil, hvor hans overblik og erfaring bliver vigtigt.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. Esbjerg vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.
Sidst de to hold mødtes i Esbjerg endte opgøret 1-1. Om vi får samme spænding i fredagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang fredag aften kl. 19 på Blue Water Arena i Esbjerg, hvor begge hold vil gøre alt for de tre point i bundstriden.

OVERSIGT

Scroll to Top