The perfect guide to the casino

Preview: OB – FC Midtjylland

OB tager imod FC Midtjylland søndag d. 19/8 kl. 20 på Nature Energy Park i Odense.

Formen:
OB har fået noget nær den værst tænkelige start på sæsonen, hvor de kun har fået et point i de første fem kampe heriblandt imod ellers overkommelige modstandere på en god dag. Spillet har haltet i perioder, mens skarpheden og den defensive organisation har været en mangelvare i hos det fynske mandskab. OB spillede en god kamp i den seneste hjemmekamp mod FCK, men et sent mål ødelagde den gode performance, som man ikke formåede at tage med til Hobro, hvor det også så jammerligt ud i 1. halvleg.

FC Midtjylland har fået vendt den sløve start til point og godt spil, hvor der specielt er blevet åbnet op på målkontoen. Gæsterne har vundet deres seneste tre Superliga-kampe, mens det senest blev til en solid 3-0 sejr over AC Horsens. Midtjyderne er altså ved for alvor at være godt kørende og ser skarpe ud i øjeblikket.

Forventede startopstillinger:
OB’s Jens Jakob Thomasen er så småt på vej tilbage, men ventes fortsat at sidde ude til søndagens opgør. Yderligere er Casper Nielsen tvivlsom, da han døjer med en mindre skade.

FC Midtjylland må fortsat undvære Rilwan Hassan og Kristian Riis til søndagens opgør, da de begge er skadesramte.

OB (3-5-2): Grytebust – Tverskov, Petersen, Ludwig – Laursen, Eskesen, Drachmann, Greve, Barret – Jacobsen, Jørgensen

FC Midtjylland (3-4-3): Hansen – Hansen, Sanneh, Nicolaisen – Dal Hende, Poulsen, Sparv, Thychosen – Okosun, Onuachu, Duelund

De skal gøre forskellen:
FC Midtjyllands store stærke angriber, Poul Onuachu, bliver endnu engang vigtig for ulvene. Nigerianeren kommer til at tage duellerne med OB-defensiven, mens en type som Duelund kan opsnappe nedfaldsboldene fra angriberen.

Sten Grytebust skal finde sine mirakelredninger frem fra FCK-kampen, hvor han var en mur og var uhyre tæt på at redde point for OB. Makkerparet bestående af Kenneth Emil Petersen og Alexander Ludwig skal ligeledes steppe op, hvis de ikke skal løbe ind i en sur eftermiddag mod den flyvende FC Midtjylland-offensiv. Yderligere bliver unge Mathias Jørgensen vigtig i en kamp, hvor der formegentlig vil være meget plads til at han kan udnytte sin utroligt høje fart.

Det kan vi forvente:
FC Midtjylland vil med stor sandsynlighed angribe hjemmeholdet fra start og forsøge at sætte dem under pres. OB vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender, hvor det gælder om for FC Midtjylland at spille sig igennem OB-defensiven, men samtidig være varsomme overfor kontraangreb.

Generelt har OB en dårlig statistik mod FC Midtjylland, hvor ulvene har vundet seks indbyrdes opgør. Om vi får endnu en sejr til midtjyderne i søndagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang søndag kl. 20 på Nature Energy Park i Odense.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager imod FC Midtjylland, hvor vi vil dække kampen live og fange reaktionerne efterfølgende.

OVERSIGT

Scroll to Top