The perfect guide to the casino

Preview: OB – Lyngby

OB tager imod Lyngby søndag d. 22/4 kl. 14 på EWII Park i Odense.

Formen:
OB fik reddet uafgjort i Randers i midtugen og dermed er OB nu ubesejrede i deres seneste fire kampe. OB’erne har haft stor fremgang i spillet, hvor det mere direkte fodbold har fungeret godt, mens spillet ligeledes har været bedre. OB ligger inden dagens opgør fortsat nr. 1 i puljen med et point ned til SønderjyskE.

Lyngby har ikke vundet en fodboldkamp siden oktober sidste år, hvor de vandt 0-2 i Aarhus. Det har dermed set meget skidt ud for de kongeblå, der dog formåede at få uafgjort imod SønderjyskE i deres seneste kamp. Lyngby ligger fortsat sidst i puljen med dog kun med et enkelt point op til Randers.

Forventede startopstillinger:
Lyngbys Mathias Hebo Rasmussen og Martin Ørnskov er begge ude med karantæne til søndagens opgør.
Kent Nielsen må fortsat se bort fra Jacob Barret, der fortsat sidder ude med en skade. Rasmus Festersen er dog tilbage i truppen, hvilket giver mange muligheder for OB-træneren.

OB (4-4-2): Grytebust – Laursen, Petersen, Lund, Desler – Greve, Nielsen, Tverskov, Kløve – Helenius, Jacobsen

Lyngby BK (4-2-3-1): Olsen – Vollesen, Tshiembe, Lund, Lumb – Christjansen, Saeid – Fosgaard, Shala, Marcussen – Kjær

De skal gøre forskellen:
OB vil uden tvivl komme flyvende ud til kampen og presse hjemmeholdet og dermed skal den jyske defensiv være klar fra start i en kamp, hvor den defensive organisation for Lyngby er nøglen til succes. Jeppe Kjær scorede i det seneste opgør mellem klubberne to gange og han bliver vigtig i jagten på point for gæsterne.

OB vil med garanti forsøge at sætte sig på spillet og presse Lyngby højt oppe på banen, som de tidligere har haft stor succes med. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i lørdagens opgør i en kamp, hvor også OB-topscorer, Anders K. Jacobsen skal vise vejen.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. Lyngby vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.
Sidst de to hold mødtes endte det 2-2 i Lyngby. Om vi får samme spænding i lørdagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang søndag eftermiddag kl. 14 på EWII Park i Odense, hvor begge hold vil gøre alt for de tre point.

OVERSIGT

Scroll to Top