The perfect guide to the casino

Preview: Randers – OB

Randers tager imod OB onsdag d. 18/4 kl. 18 på BioNutria Park i Randers.

Formen:
OB fik taget revance efter 4-1 nederlaget i Randers i grundspillets sidste kamp, da de hængte Randers til tørre med 3-0 lussingen i søndags i Odense. OB har nu fået syv ud af ni mulige og har absolut fundet det gode spil frem, som de skal bygge videre på til slutspillet om en Europa League billet.

Randers har med 3-0 nederlaget i Odense forspildt muligheden for at undgå nedrykning. Med nederlag til både SønderjyskE og OB skal de altså nu holde fokus i de resterende 3 kampe, hvor det gælder om at holde Lyngby bag sig, hvor der i skrivende stund kun er et enkelt point ned til.

Forventede startopstillinger:
OB’s Jens Jakob Thomasen er så småt vendt tilbage efter en længere skade, mens Jacob Barret og Rasmus Festersen fortsat er skadesramte for fynboerne, der dog ikke har nogen i karantæne.
Randers FC har Nicolai Poulsen i karantæne efter han modtog et gult kort i den seneste kamp mod OB. Yderligere er rutinerede Johnny Thomsen fortsat skadesramt.

OB (4-4-2): Grytebust – Laursen, Petersen, Lund, Desler – Greve, Tverskov, Nielsen, Kløve – Helenius, Jacobsen

Randers FC (4-4-2): Halldorsson – Damsgaard, Enghardt, Marxen, Conboy – Kallesøe, Lauenborg, Kauko, Lobjanidze – Kadrii, Boman

De skal gøre forskellen:
OB vil uden tvivl komme flyvende ud til kampen og presse hjemmeholdet og dermed skal den jyske defensiv være klar fra start i en kamp, hvor den defensive organisation for Randers er nøglen til succes.

OB vil med garanti forsøge at sætte sig på spillet og presse Randers højt oppe på banen, som de tidligere har haft stor succes med. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i lørdagens opgør i en kamp, hvor også OB-topscorer, Anders K. Jacobsen skal vise vejen.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. Randers vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.
Sidst de to hold mødtes endte det 3-0 i Odense på mål af bl.a. Anders K. Jacobsen og Nicklas Helenius. Om vi får samme overbevisende sejr i onsdagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang søndag kl. 18 på BioNutria Park i Randers, hvor begge hold vil gøre alt for de tre point.

OVERSIGT

Scroll to Top