The perfect guide to the casino

Preview: OB – Randers

OB tager imod Randers søndag d. 15/4 kl. 12.00 på EWII Park i Odense.

Formen:
OB hang på i deres seneste kamp mod Lyngby, hvor de kom bagud to gange, men formåede at få det uafgjorte 2-2 resultat med hjem til Fyn. Yderligere vandt Sønderjyske deres kamp mod dagens modstander, Randers, og dermed er gruppen mere eller mindre afgjort, da der fortsat er over 10 point ned til Lyngby og Randers. OB skal forsøge at bygge videre på de nu to ubesejrede kampe ved også at besejre Randers i søndagens opgør.

Randers har været meget svingende i denne sæson, hvor det har været meget skuffende for den jyske klub. I udekampen mod SønderjyskE tabte de 1-0 og dermed ser det som tidligere nævnt meget svært ud at undgå nedrykningsspillet, som man nok mere eller mindre har været forberedt på.

Sidste gang de to hold mødtes blev OB savet midt over i Randers, der vandt overbevisende med 4-1.

Forventede startopstillinger:
OB’s Jens Jakob Thomasen og Rasmus Festersen er fortsat tvivlsomme for OB, der dog ikke har nogen i karantæne.
Randers FC har i ugens løb ophævet aftalen med Lucas Haren, og han er dermed ikke med mod OB, mens rutinerede Johnny Thomsen er tvivlsom til kampen.

OB (4-4-2): Grytebust – Laursen, Petersen, Lund, Barrett – Greve, Tverskov, Nielsen, Kløve – Helenius, Jacobsen

Randers FC (4-4-1-1): Halldorsson – Damsgaard, Enghardt, Marxen, Conboy – Kallesøe, Kauko, Poulsen, Lobjanidze – Kadrii – Boman

De skal gøre forskellen:
OB vil uden tvivl komme flyvende ud til kampen og presse hjemmeholdet og dermed skal den jyske defensiv være klar fra start i en kamp, hvor den defensive organisation for Randers er nøglen til succes.

OB vil med garanti forsøge at sætte sig på spillet og presse Randers højt oppe på banen, som de tidligere har haft stor succes med. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i lørdagens opgør i en kamp, hvor også OB-topscorer, Anders K. Jacobsen skal vise vejen.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. Randers vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.
Sidst de to hold mødtes endte det 4-1 i Randers. Om vi får samme overbevisende sejr i søndagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang søndag kl. 12 på EWII Park i Odense, hvor begge hold vil gøre alt for de tre point.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager i mod Randers, hvor vi vil dække kampen live og fanger reaktionerne efterfølgende.

OVERSIGT

Scroll to Top