The perfect guide to the casino

Preview: OB – SønderjyskE

OB tager imod SønderjyskE mandag d. 2/4 kl. 14 på EWII Park i Odense.

Formen:
OB formåede ikke at opfylde målet eller forventningerne fra klubbens fans om at komme i top 6. Efter skuffelsen har lagt sig ovenpå nederlaget senest til Randers er humøret kommer op igen efter at være havnet i en fornuftig pulje med SønderjyskE, der ligesom OB har 31 point og hele 10 point ned til Lyngby.

OB skal tilbage på rette spor efter kun at have vundet to kampe i foråret, hvilket også gælder for gæsterne, der tabte senest i Midtjylland med 2-1. Der er dog ingen tvivl om at begge klubber er i en favorabel position i forhold til at undgå nedrykning.

Forventede startopstillinger:
OB har i de seneste kampe været ramt af skader på flere fronter, men frem mod mandagens kamp er der ingen skader, da både Jens Jakob Thomasen, Troels Kløve og Rasmus Festersen er tilbage.

SønderjyskE har Marcel Rømer i karantæne, mens Sakari Mattila og Victor Ekani sidder udenfor med skader.

OB (4-4-2): Grytebust – Laursen, Tverskov, Petersen, Barrett – Greve, Thomasen, Nielsen, Kløve – Festersen, Jacobsen

SønderjyskE (4-5-1): Mielitz – Gartenmann, Pedersen, Luijckx, Poulsen – Zimling – Scheel, Vinderselv, Jonsson, Jakobsen – Uhre

De skal gøre forskellen:
SønderjyskE skal stole på deres stærke defensiv, som har set solid ud i de seneste kampe, hvor de har fået point på netop den baggrund. Mikael Uhre og Christian Greko Jakobsen bliver vigtige for gæsterne og skal derfor tage kampen op mod OB-defensiven.
Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen skal i gang igen efter ikke at have scoret i de seneste kampe på trods af deres gode målform i starten af foråret. Defensiven skal ligeledes på rette køl igen efter fiaskoen i Randers, hvor der blev indkasseret fire mål.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. SønderjyskE vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender, hvor det gælder om for OB at spille sig igennem SønderjyskE, som før har voldet problemer.

Sidst de to hold mødtes endte det 0-3 i Odense, men mon ikke vi får mere spænding i mandagens kamp, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang mandag kl. 14 på EWII Park i Odense.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager i mod SønderjyskE, hvor vi vil dække kampen live og fange reaktionerne efterfølgende.

OVERSIGT

Scroll to Top