The perfect guide to the casino

Preview: FC Nordsjælland – OB

FC Nordsjælland tager imod OB fredag d. 16/2 kl. 19.00 på Right to Dream Park i Farum.

Formen:
FC Nordsjælland havde et fremragende efterår i Superligaen, hvor gik på vinterpause med en flot 3. plads. Med afgang af topscorer og klubbens største profil, Emiliano Marcondes, skulle andre derfor tage over i det nye år. Det blev den kun 17-årige Mikkel Damsgaard, der fik chancen imod SønderjyskE, men Nordsjælland havde ikke det, der skulle til i den svære udekamp mod SønderjyskE, hvor de altså tabte 2-1. Værterne skal altså vise, at de stadig har det, der skal til for at ligge i toppen i fredagens kamp mod OB.
OB havde et middelmådigt efterår, hvor man sluttede udenfor top 6, som ellers var målet i denne sæson. Ind kom et par nye ansigter og ud med profilen, Frederik TIngager. Det lod til at give pote, da OB tog imod Helsingør, hvor OB – modsat efteråret – så utrolig skarpe, energiske ud samt et hold fyldt med selvtillid i den imponerende 6-1 sejr. Et nyt ansigt, der virkelig fik en fremragende debut for OB i storsejren var Troels Kløve, der med sine to oplæg så meget lovende ud. Derover kom alle OB-angriberne på tavlen, hvor Anders K. Jacobsen imponerede med et hattrick.

Forventede startopstillinger:
FC Nordsjælland er ramt af skader på flere positioner, hvor Martin Frese, Godsway Donyoh og Patrick Da Silva, Mads “Mini” Pedersen og Magnus Kofod Andersen alle misser opgøret mod fynboerne. I stedet kan den nytilkomne Mikkel Rygaard få sin debut for FC Nordsjælland.
OB’s back, Ryan Johnson Laursen samt angriber, Nicklas Helenius, er begge ude med skader efter Helsingør-kampen.

FC Nordsjælland (3-4-3): Runarsson – Hansen, Nelsson, Yttergård – Bartolec, Petry, Jensen, Damgaard – Asante, Rygaard, Rasmussen

OB (4-4-2): Grytebust – Desler, Petersen, Tverskov, Barrett – Greve, Thomasen, Nielsen, Kløve – Jacobsen, Festersen

De skal gøre forskellen:
Mikkel Rygaard bliver utrolig spændende at følge i fredagens, hvor han formegentlig får lov til at over Emiliano Marcondes gamle position. Yderligere skal Nordsjællændernes profil, Mathias Jensen, sætte sig igennem for hjemmeholdet og tage overtaget på midtbanen i en kamp, hvor begge hold vil forsøge at være boldbesiddende.
Anders K. Jacobsen fik skudt sig varm med sit hattrick i mod FC Helsingør og han lignede en mand, der for alvor havde fundet mål-støvlerne frem igen. Angrebs-makkeren, Rasmus Festersen, kom ligeså i gang igen med mål og oplæg, så det er en farlig duo, som OB sender på banen i Farum. Sten Grytebust skal, som så mange gange før, spille op til sit bedste, hvis gæsterne skal have point med hjem til Fyn.

Det kan vi forvente:
Begge hold vil som udgangspunkt forsøge at spille fodbold og holde i bolden. Midtbanespillerne bliver derfor afgørende i fredagens kamp, hvor der venter et stort arbejde for begge holdene. Der er ingen tvivl om, at det bliver et tæt opgør, der venter os i Farum, hvor begge hold vil gøre alt for at få point.
Sidst de to hold mødtes i Farum hentede OB en snæver 0-1 sejr på mål af Rasmus Festersen.

OVERSIGT

Scroll to Top