The perfect guide to the casino

Preview: OB – Silkeborg

OB tager imod Silkeborg lørdag d. 13/4 kl. 16 på EWII Park i Odense.

Formen:
Efter et godkendt gruppespil fra OB med langt større stabilitet og evne til at score mål undgik de nedrykning. Ligeså har Silkeborg fundet melodien og med en 1. plads i deres gruppe står de, ligesom fynboerne, stærkt frem mod de to afgørende kampe i jagten på en plads i Europa League.

OB spillede senest lige op mod Esbjerg, i en kamp, der bar tydeligt præg af, at ingen af de to hold havde noget på spil, da stillingen ikke kunne ændres i gruppen.

Efter 2 nederlag sikrede Silkeborg sig 1. pladsen efter sejren over AaB i deres seneste kamp, hvor specielt defensiven så solid ud for Peter Sørensens tropper.

OB og Silkeborg har i deres seneste 3 indbyrdes kampe spillet uafgjort. Det tyder altså på, at der er lagt op til en tæt affære, når Lars Christoffersen fløjter op til kamp i Odense.

Læs også: Brøndby henter tidligere Real Madrid-stjernes lillebror: Så god er han i FIFA 17

Forventede startopstillinger:
OB’s Izunna Uzochukwu løb ind i et gult kort i Esbjerg, hvilket medførte karantæne i lørdagens kamp. Ligeså fik Mikkel Vendelbo gult kort i kampens afslutning mod AaB og vil derfor også misse kampen. Yderligere forventes OB’s Sten Grytebust stadig at være ude med en skade.

OB (4-4-2): Falkesgaard РDesler, Tingager, Petersen, Barrett Laursen РGreve, Thomasen, Tverskov, J̦nsson РEdmundsson, Festersen

Silkeborg IF (5-4-1): Nørgaard – Gammelby, Salquist, Jakobsen, Flinta, Cramer – Skov, Skytte, Moro, Scheel – Helenius

Læs også: Top 5: Stjerner som FCK kan hente hos andre Superliga-klubber

De skal gøre forskellen:
Silkeborgs defensiv skal stå stærkt, hvis de skal holde OB’s offensiv fra fadet. Jens Martin Gammelby vender tilbage efter karantæne og han vil uden tvivl blive vigtig i defensiven. I den anden ende er det den kommende OB’er, Nicklas Helenius, der skal gøre forskellen, da han tidligere har scoret vigtige mål for Silkeborg.

Joan Simun Edmundsson har været OB’s helt store profil i foråret, hvor han for alvor har fundet målformen. Derudover har store stærke Frederik Tingager været stærk defensivt, hvilket også bliver nødvendigt, hvis de skal overvinde Silkeborg.

Læs også: Den havde ingen set komme: Barcelonas glemte mand er på vej til Premier League

Det kan vi forvente:
OB vil højest sandsynligt sætte sig på spillet og forsøge at nedbryde Silkeborg. Fynboerne har dog generelt haft det svært med at lukke op for defensive modstander og som de tidligere indbyrdes uafgjorte kampe også antyder kan det blive en taktisk affære.
Peter Sørensens tropper vil højst sandsynligt stå defensivt med deres 5-backkæde for at trække et godt udgangspunkt med hjem til Silkeborg.

Læs også: Emre Mor indblandet i Dortmund-skandale

Der vil uden tvivl være nerver på for begge hold, da et nederlag vil gøre det svært for begge mandskaber i kampen om at få en plads i Europa League. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at tage på stadion, da der ikke er nogen tvivl om, at der er lagt op til en brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang lørdag kl. 16 på EWII Park i Odense.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager i mod Silkeborg, hvor vi vil dække kampen live og fanger reaktionerne efterfølgende.

Læs også: Lækket billede: Denne stjerne skal være på forsiden af FIFA 18

Leave a Comment

OVERSIGT

Scroll to Top