The perfect guide to the casino

Dagens VM-bet: Rusland – Saudi-Arabien

 


 

I samarbejde med Oddsprofit vil vi, hver dag bringe jer “Dagens VM-bet”, som vil fokusere pÃ¥ dagens kampe.

VM-feberen raser verden over, og hele vejen fra Rusland til Argentina er folk ved, at sprække af ren spænding. VM er det absolut største i verden, og titlen som verdensmester er det ypperste for en fodboldspillers karriere.

Vil du blive klogere på VM? Så læs med lige her.

Ventetiden har været lang, men den næste måned bliver en ren folkefest. Fra New York til London, til Johannesburg, til Shanghai, til Moskva. Hele verdens øjne har blikket rettet mod VM-slutrunden, og nu kan det endelig begynde.

FÃ¥ adgang til mange flere VM-bets lige her.

Hver dag vil vi i samarbejde med det anerkendte Oddsprofit bringe jer “Dagens bet” og “Dagens sikre”. Dagens bet vil være frit tilgængeligt, og vi opfordrer til, at spille med mÃ¥de, og med lave indskud, da intet er sikkert i fodbold. Dagens sikre vil dog være sÃ¥ sikker som overhovedet muligt. Dette er ingen garanti, men det er uden tvivl værd at forsøge.

Spiller man ikke, så vinder man ikke.

Herunder præsenterer vi Dagens bet og Dagens sikre.

Dagens sikre kan du få adgang til lige her.

Lidt om kampen:

Ã…bningsdagen for VM 2018 er kommet, og VM skydes i gang kl. 17.00 med kampen mellem Rusland og Saudi-Arabien.

Saudi-Arabien er med til VM for første gang i 12 år, og Rusland er på hjemmebane, som uden tvivl vil give dem en stor fordel i turneringen.

Begge hold har haft en lettere dårlig optakt til VM med flere nederlag og uafgjorte resultater med i håndbagagen. For begge hold handler det derfor primært om, at komme ind i VM-turneringen, og spille sig varme, samt slippe af med nerverne.

Danmarks bedste optakt til alle VM-grupperne findes her.

OVERSIGT

Scroll to Top