The perfect guide to the casino

Træner omkring FCK-flop: “Han kan blive en kæmpe stjerne”

Mamoudou Karamoko er ude af FC København for anden gang på et år. Den franske angriber er blevet udlejet til Újpest FC i den ungarske liga.

Karamoko skiftede til FCK i januar 2022, men har aldrig for alvor formået at bide sig fast i startopstillingen. I sidste sæson var han udlejet til Fehérvár FC i Ungarn, hvor han scorede fem mål i 24 kampe.

Újpest FC’s cheftræner, Bartosz Grzelak, har stor tro på Karamoko, og han mener, at franskmanden har et stort potentiale, som endnu ikke er blevet forløst.

“Kara” har nogle meget unikke tekniske kvaliteter, og så er han lynhurtig og god en mod en. Vi kommer både til at benytte ham som central angriber og på kanten i vores 3-4-3-formation. Karamoko er en spiller med et kæmpe potentiale, som jeg slet ikke mener, han har fået forløst endnu. Først og fremmest handler det om at få ham i god form,” siger Grzelak til Tipsbladet.

Læs også: Officielt: FCK betaler tocifret millionbeløb for endnu en profil

Karamoko har kontrakt med FC København frem til sommeren 2026. Lejeaftalen med Újpest FC indeholder en købsoption, så det er muligt, at Karamoko kan skifte permanent til den ungarske klub efter endt sæson.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top