Chok: Angrebsstjerne har dumpet lægetjek i Dortmund

The perfect guide to the casino

Chok: Angrebsstjerne har dumpet lægetjek i Dortmund

Et potentielt skifte til Borussia Dortmund er sat på pause for Serhou Guirassy, efter at den tyske storklub har opdaget en skade under angriberens lægetjek.

Guirassy, der imponerede med 30 mål i 30 kampe for Stuttgart i den forgangne sæson, var netop ved at skifte til Dortmund, men et uventet problem er dukket op.

“Under Serhou Guirassys lægetjek opdagede vi en skade, som kræver yderligere undersøgelse,” skriver Dortmund i en officiel udmelding.

Det er uklart, hvor alvorlig skaden er, og om den vil få indflydelse på den endelige handel. Dortmund har dog valgt at sætte handlen på pause, indtil de har fået klarhed over situationen.

Guirassy har haft en succesfuld periode i Stuttgart, men skiftet til Dortmund var set som et stort skridt op ad karrierestigen. Den tyske storklub har haft en turbulent sæson, og Guirassy var udset til at være en af de spillere, der skulle være med til at bringe stabilitet og succes tilbage til holdet.

Hvad der nu kommer til at ske med Guirassy, er uvist. Det er muligt, at handlen falder til jorden, hvis skaden viser sig at være alvorlig. Det er dog også muligt, at Dortmund beslutter at gennemføre handlen, når de har fået mere information om skadens omfang.

Dortmund-fansene har ventet spændt på at se, om Guirassy ville blive den nye stjerneangriber for holdet. Den uventede skade har skabt bekymring og usikkerhed, og mange fans venter nu på at se, hvordan situationen udvikler sig.

Det er endnu for tidligt at sige, hvad fremtiden bringer for Guirassy. Men én ting er sikker: Den potentielle handel med Dortmund har taget en uventet drejning, og det er nu op til Dortmund at beslutte, om de vil fortsætte med handlen eller ej.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top