The perfect guide to the casino

United tæt på stjerneangriber: Dårlig nyt for Rasmus Højlund

Manchester United henter den hollandske angriber Joshua Zirkzee fra Bologna for 300 millioner kroner. Den 23-årige spiller ventes at underskrive en langtidskontrakt med den engelske storklub.

Zirkzee, der er kendt for sin fart og målscoringsevne, har haft en succesfuld karriere i både Holland og Italien. Han brød igennem hos Bayern Münchens ungdomshold, men formåede ikke at etablere sig på førsteholdet. Efterfølgende skiftede han til Anderlecht, hvor han scorede 18 mål i 47 kampe. I 2021 skiftede han til Bologna, hvor han i sidste sæson scorede 11 mål i 34 Serie A-kampe og endte som klubbens topscorer.

Zirkzees ankomst til Manchester United kan få konsekvenser for Rasmus Højlunds fremtid i klubben. Begge spillere er angribere, og Zirkzee har vist sig at være en målfarlig spiller i både Serie A og den hollandske liga.

Læs også: Ny kontrakt: Så mange millioner tjener Erik Ten Hag

Det er derfor sandsynligt, at Højlund nu skal kæmpe hårdere for spilletid hos Manchester United. Han kan dog også se Zirkzees ankomst som en mulighed for at lære af en erfaren angriber og forbedre sit eget spil.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top