The perfect guide to the casino

Umenneskelige Yamal sender Spanien i EM-finalen: Frankrig bukker under i dramatisk semifinale

Spanien er klar til EM-finalen efter en forryllende semifinale-sejr over Frankrig. En magisk første halvleg med tre mål, inkl. et drømmehug fra Lamine Yamal, sikrede spanierne en 2-1-sejr.

Det var et brag af en kamp mellem to europæiske giganter, der bød på alt, hvad man kan drømme om fra en fodboldkamp. Spænding, drama, sublim teknik og masser af mål.

Spanien kom flyvende ud fra start og fik hurtigt sat franskmændene under pres. Men efter ni minutter slog Mbappé til med et klinisk indlæg til Randal Kolo Muani, der dirigerede bolden i nettet.

Den franske føring varede dog kortvarigt. Først udlignede Yamal med et drømmemål fra distancen, der sendte bolden i nettet via stolpen. Og kort efter fulgte 2-1-målet, da Dani Olmos afslutning blev rettet af Jules Kounde.

Anden halvleg var mere præget af forsigtighed, men begge hold skabte chancer. Maignan reddede flot et forsøg fra Nico Williams, og Theo Hernandez misbrugte en god mulighed for Frankrig.

Aymeric Laporte brækkede tilsyneladende næsen i slutningen af kampen, men det forhindrede ikke Spanien i at holde fast i sejren.

Spanien skal nu møde enten England eller Holland i finalen, mens Frankrigs EM-eventyr er slut.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top