The perfect guide to the casino

Officielt: FCK henter klippe til forsvaret

Efter David Khocholavas afsked har FCK fundet sin nye mur i den centrale forsvarslinje. Den 23-årige zimbabwiske stopper Munashe Garananga skifter fra Mechelen til den danske hovedstadsklub og underskriver en kontrakt, der løber i fire år.

Munashe Garananga er en ung spiller med et stort potentiale, der allerede har vist sit værd på den belgiske scene. Han beskrives som en fysisk stærk spiller med gode boldevner, hvilket passer perfekt ind i Jacob Neestrups spillestil. Han forventes at bidrage med både styrke og opspilskvaliteter til FCK’s defensiv.

Læs også: FCM kræver langt over 100 mio. for stjerneangriber

“Vi henter en spiller, der har præsteret utrolig stærkt i den belgiske liga, og som har gjort opmærksom på sig selv efter at have taget store skridt på kort tid,” udtaler sportsdirektør Sune Smith-Nielsen. “Scoutingteamet med Andreas Hintze i spidsen har gjort et flot stykke arbejde, og de har fulgt Munashe i lang tid. Det har været åbenlyst, at vi manglede en spiller til denne position, og det har vi nu dækket ind med tilgangen af Munashe.”

Cheftræner Jacob Neestrup er også begejstret for den nye tilgang: “Vi får en fysisk stærk spiller, der er dygtig med bolden. Det vil hjælpe os i den måde, vi gerne vil forsvare på, og også i opspillet. Vi ser frem til at bringe Munashes kvaliteter ind på holdet og samtidig lære ham bedre at kende. Det er en vigtig tilføjelse til holdet, der styrker vores muligheder i forsvaret.”

Garananga, der skiftede til Mechelen i januar fra FC Sheriff i Moldova, har underskrevet en fireårig kontrakt med FCK. Prisen for den unge stopper menes at ligge i omegnen af 30 millioner kroner.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top