The perfect guide to the casino

FCM kræver langt over 100 mio. for stjerneangriber

FC Midtjylland har sat en svimlende prisseddel på den unge angriber Franculino, hvis han skal sælges denne sommer. Ifølge italienske medier kræver FCM intet mindre end 15-16 millioner euro, svarende til mellem 112 og 119 millioner kroner, for at slippe den talentfulde stjerne fri.

Det er en markant stigning i forhold til de 75 millioner kroner, som Torino angiveligt har budt på Franculino. FCM har dog gjort det klart, at den unge landsholdsangriber ikke er til salg, men “alt har en pris,” som Bolds kilder udtrykker det.

Franculino kom til FCM på en fri transfer fra Benfica i 2023, og i sin debutsæson på MCH Arena scorede han imponerende 17 mål i 32 kampe. Den præstation har fanget øjnene hos adskillige europæiske klubber, og det er derfor, at FCM nu kan sætte en så høj prisseddel på ham.

Læs også: Se billedet: Alexander Zorniger fremgår på ny Brøndbytrøje

Franculino er blot 20 år gammel, og han har kontrakt med FCM til 2028. Dermed har FCM en god forhandlingsposition, og de kan tillade sig at kræve en høj pris for den unge stjerne.

FC Midtjyllands nuværende rekordsalg er Alexander Sørloth, der i 2018 blev solgt til Crystal Palace for op imod 140 millioner kroner. Franculinos prisseddel er dermed ikke langt fra rekorden, og det er derfor ikke utænkeligt, at FCM kan slå den, hvis den rette køber melder sig.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top