The perfect guide to the casino

Han floppede fælt i Brøndby: Nu er han på vej til storklub for 44 millioner kroner

Tingene kan gå hurtigt i fodboldens verden. Det er angriberen Gustaf Nilsson det perfekte eksempel på.

Tilbage i 2016 hentede Brøndby IF en purung Gustaf Nilsson i svenske Falkenbergs FF, men skiftet til Vestegnen blev aldrig nogen succes for den tårnhøje angriber.

Han noterede sig således kun for 14 optrædener for klubbens førstehold med et enkelt mål til følge, mens han undervejs også blev sendt på et lejeophold i Silkeborg IF

I 2018 skiftede Gustaf Nielsen på en permanent aftale til Vejle, men i dag befinder den tidligere Brøndby-spiller sig et helt andet sted i sin karriere.

I den seneste sæson bankede han nemlig hele 16 mål i kassen for Royale Union SG, hvilket sikrede ham en femteplads på topscorerlisten i den bedste belgiske fodboldrække.

De mange flotte præstationer har også gjort Gustaf Nilsson til at interessant navn på større adresser, og ifølge den belgiske transferjournalist, Sacha Tavolieri, så nærmer den svenske angriber sig nu et skifte til Club Brügge.

Gustaf Nilsson og Club Brügge skulle eftersigende allerede være blevet enige om de personlige vilkår, og det er dermed blot transfersummen, som mangler at falde på plads.

I den forbindelse kræver Royale Union SG angiveligt 44 millioner kroner for at slippe 27-årige Gustaf Nilsson, som har kontraktudløb til næste sommer.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top