The perfect guide to the casino

Peter Graulund: “Jeg har levet med had i 30 år”

Peter Graulund deler vandene som fodboldekspert på TV2, og han tager det med ophøjet ro. Han ved godt, at han ikke kan gøre alle tilfredse, og han er ikke bange for at vise sin passion for fodbold, når han kommenterer kampe.

“Sådan er det at være en offentlig person,” siger Graulund til Bold. “Der sidder altid internetkrigere klar til at sende en besked, når de er utilfredse. Det er jeg nok hverken den første eller sidste, der skal stå til måls for.”

Graulund har oplevet kritik hele sin karriere, både som spiller og ekspert. Han er vant til at blive skældt ud på af fans, når han begår fejl på banen, og han er vant til at modtage negative kommentarer på sociale medier.

Læs også: Jamal Musiala lindrer Brøndby-abstinenser: “Næsten lige så god som Suzuki”

“Så er der forskellige byer, der holder med forskellige fodboldhold, og så er der nogle andre klubber, de hver især ikke kan lide. Den rivalisering eller had, om du vil, har jeg jo levet med i 30 år.”

Graulund er ikke bange for at være sig selv. Han er en ægte fodboldnørd, der elsker at se intense og interessante kampe. Han lever sig ind i kampen og deler sin passion med seerne.

“Hvis der er nogen, der synes, at det er forfærdeligt, hvad jeg siger eller gør, så vil jeg næsten hellere ønske, at de bare skruede ned for lyden,” siger han. “Vi er jo forskellige og ser fodbold forskelligt. Vi ønsker alle forskellige ting, når der kommenteres en fodboldkamp. Jeg tror, det er svært at gøre alle tilfredse.”

Graulund er dog åben for konstruktiv kritik. Han mener, at man altid kan blive bedre, og han er villig til at lære af sine fejl.

“Der er helt sikkert nogle ting, jeg kan blive bedre til,” siger han. “Jeg lytter gerne til berettiget kritik og forsøger selvfølgelig at forbedre de ting til den næste kamp.”

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top