The perfect guide to the casino

Pentz sendt på ferie: Først retur til sæsonstart

Brøndbys østrigske keeper, Patrick Pentz, er blevet sendt på ferie efter en lang og opslidende sæson.

Pentz har haft et travlt år med både klub- og landsholdsfodbold, og han har nu brug for en pause for at koble af og genoplade batterierne.

Keeperen er derfor ikke med i Brøndbys træningslejr i Østrig, og han vil først være tilbage i klubben i ugen op til sæsonstarten mod Viborg den 21. juli.

“Patrick har brug for ferie efter en lang og opslidende sæson,” siger Brøndbys træner, Jesper Sørensen til bold. “Han skal ikke støde til vores træningslejr i Østrig, fordi han har behov for ferie, så han kan koble fra og tænke på noget helt andet.”

Sørensen er dog sikker på, at Pentz hurtigt vil være klar til den nye sæson.

“Patrick kender holdet og dem, han skal spille sammen med. Han er, hvad jeg vil betegne som en ’plug and play’ spiller, der ikke har brug for den store optakt, før han er klar til sæsonen,” siger Sørensen.

“Patrick har vist, han hører til ved EM. Med udstråling og kvalitet har han leveret en stærk slutrunde for Østrig”, mener Brøndby-træneren, der glæder sig over, at samarbejdet med den 27-årige østriger nu skal fortsætte flere sæsoner ud i fremtiden.

“Jeg tror, det har været vigtigt for Patrick at mærke efter, hvad der har virket for ham. Han er enormt glad for at være i Brøndby. Ham og kæresten trives godt i Danmark, og han har fundet spilleglæden hos os, fordi han fremstår bedst muligt, fordi vi prioriterer hans kvaliteter”, siger Jesper Sørensen, der må leve med, at optakten de næste uger bliver med Thomas Mikkelsen mellem stængerne og ikke Patrick Pentz, der får mulighed for at slappe af oven på en krævende sæson.

Læs også: Brøndby-spiller mærker den hårde konkurrence: “Rigtig mange dygtige spillere”

Pentz har haft en god sæson for både Brøndby og Østrig. Han var en af de bedste målmænd ved EM, hvor Østrig nåede ottendedelsfinalen.

Brøndby starter den nye sæson den 21. juli med en udekamp mod Viborg.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top