The perfect guide to the casino

Bendtner revser Hjulmand og landsholdet: ‘Jeg kan ikke holde det ud’

Nicklas Bendtner har ikke mange rosende ord til overs for de danske landsholdsstjerner.

Den tidligere landsholdsstjerne, Nicklas Bendtner, er ligesom mange andre danskere skuffet og forundret over det danske landshold efter det skuffende resultat mod Slovenien.

Efter kampen har der været heftig kritik af Kasper Hjulmand, som første skiftede ud meget sent i opgøret. Det har været noget, som Kasper Hjulmand ikke har ville høre tale om, og det skuffer Nicklas Bendtner.

Det fortæller han i sin egen podcast, ‘Stolpe ind’.

– Jeg kan heller ikke selv holde det ud. Problemet er, at når man har kærlighed til sine venner på holdet og sit land, og man så ikke kan gå ud og måske bare lægge sig fladt ned og sige, at den tager man på sig, siger han og fortsætter:

– I stedet for det der snakken udenom hele tiden. Det er jeg ikke stor tilhænger af. Lad os nu bare sige, hvordan det er – og hvordan det hænger sammen, lyder det fra Nicklas Bendtner, der også undre sig over al den tid, som landsholdet har tilbragt med pressen.

– Jeg må også bare sige, at jeg føler, at de laver lidt samme fejl igen. Hvorfor skal pressen invitereres så meget ind? Hvorfor er det, at vi skal høre om alt muligt ligegyldigt pis. Lad os nu bare fokusere på fodbold, forklarer han.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top