The perfect guide to the casino

EM-spiller afslører: ‘Jeg var tæt på at skifte til Brøndby’

Saba Lobjanidze fortæller, at han for nogle år tilbage var tæt på at skifte til Brøndby.

Georgien er en del af sommerens EM-slutrunde i Tyskland, hvor de indtager en rolle som store underdogs i Gruppe F, som foruden Georgien tæller Portugal, Tyrkiet og Tjekkiet.

En af dem, der skal forsøge at spille Georgien videre, er den tidligere Superliga og Randers-profil, Saba Lobjanidze, som i en længere periode var en af de absolut bedste offensivspillere i Danmarks bedste fodboldrække.

Det medførte også massiv interesse for den lynhurtige kantspiller, som faktisk var tæt på at skifte til Brøndby IF.

I sommeren 2019 sendte Brøndby nemlig et bud afsted på Saba Lobjanidze, men det blev altså afvist af Randers FC.

– Jeg var med landsholdet, da min agent ringede til mig og fortalte, at Brøndby havde afgivet et bud på mig. Jeg kan huske, at jeg ventede på, om der ville ske noget, men det gjorde der ikke, og jeg endte med at blive i Randers, siger Saba Lobjanidze til Tipsbladet og fortsætter:

– Det var ret tæt på med Brøndby, og jeg ved faktisk ikke helt, hvorfor det aldrig blev til noget. På det tidspunkt var jeg helt klart interesseret i at komme til Brøndby. Det er en stor klub i Danmark, som kunne have været et godt skridt for mig i min karriere, fortæller 29-årige Saba Lobjanidze, som i dag tørner ud for MLS-klubben Atlanta United.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

Scroll to Top