The perfect guide to the casino

Dansker jagtes af flere Superliga-klubber: Vil kun til Brøndby eller FCK

Lukas Jensen fortæller, at kun Brøndby og FC København har hans opmærksomhed, hvis han skal vende snuden tilbage til dansk fodbold.

25-årige Lukas Jensen slår til dagligt sine folder i den engelske League One-klub Lincoln City, og selvom det på papiret ikke lyder som den mest eftertragtede adresse, så skal der altså meget til for at lokke den danske keeper tilbage til 3F Superligaen.

Til Tipsbladet fortæller han således, at han allerede har afvist flere bejlere fra 3F Superligaen.

– Jeg har sagt nej til en del Superliga-klubber efterhånden, og det er fordi, der er meget få hold, som jeg ville sige ja til i Superligaen. Der er nok ikke så mange, der kender niveauet i England, hvor jeg spiller i League One kontra Superligaen, så det er svært for mange at sætte sig ind, hvor godt niveauet er, fortæller Lukas Jensen, som også bliver spurgt ind til, om det kun er Brøndby og FCK, som er interessante for ham i Danmark.

– Ja, det kan vi godt sige, siger Lukas Jensen og tilføjer:

– Jeg vil i hvert fald sige, at jeg skal spille i Europa, hvis jeg skal spille i Danmark, lyder det fra Lukas Jensen.

Den 1,98 cm høje danske målmand er dog formentlig ikke på radaren i Brøndby, som for nylig kunne offentliggøre, at man har skrevet en fire-årig aftale med Patrick Pentz, som lige nu er en del af Østrigs landsholdstrup ved EM-slutrunden i Tyskland.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top