The perfect guide to the casino

Dansk landsholdsspiller ikke afvisende for skifte til Brøndby

Kristian Pedersens drøm om at vende tilbage til dansk fodbold lever stadig. Den 29-årige venstreback har haft en turbulent sæson i Swansea, præget af skader, men afviser ikke et skifte til Brøndby, hvis muligheden opstår. Venstebacken har én A-landskamp på Cv’et.

Pedersen, der senest har optrådt for FC Köln og HB Køge, skiftede til Swansea i sommeren 2023 med store forventninger. Desværre har skader sat en stopper for den regelmæssige spilletid, og senest i februar blev han ramt af en langtidsskade under et lejeophold hos Sheffield Wednesday.

“Det har været en øv-sæson for mig personligt,” erkender Pedersen over for Tipsbladet. “Jeg har haft et par skader, der har begrænset min spilletid. Det har selvfølgelig været frustrerende, men jeg er tilbage nu og har gjort en fin figur. Desværre fik jeg et setback med en ny skade, men det er en del af gamet. Jeg satser på at komme stærkere tilbage i den kommende sæson.”

Læs også: Fuld liste: Se alle Brøndbyspillernes EM-øjeblikke gennem tiderne – Fra Schmeichel til Pentz

Pedersens kontrakt med Swansea udløber først sommeren 2025, men tanken om at vende tilbage til Danmark fylder mere og mere.

“At komme tilbage til Danmark begynder at fylde mere og mere,” siger han. “Jeg har dog ikke travlt, men det begynder at nive mere. Jeg har også min kone, og vi skal selvfølgelig finde ud af, hvad der passer bedst for os begge.”

Brøndby har i sommeren 2023 vist interesse for Pedersen, og han er åben for et skifte til den blå-gule klub, hvis alt falder på plads.

“Jeg vil ikke udelukke det, hvis Brøndby henvender sig,” siger han. “Jeg ved også, at der er mange ting, der skal falde i hak, hvis det skal blive til noget. Nu har jeg ikke spillet i et stykke tid, så jeg ved ikke hvordan og hvorledes.”

Pedersens store mål er at komme tilbage i topform og kæmpe om en plads på det danske A-landshold igen.

“Selvfølgelig vil jeg gerne det,” siger han. “Lige nu er jeg også realistisk, og jeg vil gerne have noget spilletid og genfinde den form, som jeg har haft. Jeg ved godt qua min alder, at jeg måske ikke er så attraktiv som folk på 25 år eller i starten af 20’erne. Jeg tager et skridt ad gangen.”

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top