The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne slagter Mbappé: Det er vanvittigt

Den franske superstjerne får ikke mange rosende ord med på vejen af Brøndby-keeperen Patrick Pentz.

Frankrig og Østrig krydsede mandag aften klinger ved EM-slutrunden, og det endte med at blive en tæt og dramatisk kamp, hvor Brøndby-keeperen Patrick Pentz fik en hovedrolle.

Han leverede nemlig en fabelagtig præstation, hvor han diskede op med flere store redninger, og så kom han altså også fokus i slutningen af kampen, da Mbappé kom til skade efter et hjørnespark.

I situationen efterlyste han nemlig behandling til den franske superstjerne, som blev liggende i græsset, og så har han altså også været ude med riven efter Mbappé for hans usportslige opførsel.

– Hans ansigt var fyldt med blod, så i begyndelsen ved du ikke, om det er en flænge eller noget værre, siger Pentz, som herefter følger op på Mbappés usportslige opførsel.

– Så du udviser en fair attitude i situationen, ikke som ham, siger Pentz og henviser til situationen, hvor Mbappé gik ind på banen for et få dommeren til at fløjte af, hvilket også kostede ham et gult kort.

– Det er vanvittigt. Man ønsker ikke at se den slags situationer ved en turnering som denne, siger Pentz på et pressemøde efter kampen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top