The perfect guide to the casino

Var millimeter fra et skifte til Brøndby: Nu taler han ud

Den svenske angriber, Sebastian Andersson, sætter ord på en sæson, hvor han har skulle kæmpe sig tilbage oven på en alvorlig knæskade.

Sebastian Andersson var sidste sommer millimeter fra et skifte til Brøndby, men et dumpet lægetjek medførte altså, at handlen ikke blev en realitet.

Brøndby hentede i stedet Ohi Omoijuanfo, mens den svenske angriber endte i stedet med at blive i Köln, hvor han gennemgik en operation med henblik på at fikse sit knæ, og nu sætter hovedpersonen selv ord på det seneste års tid, som har været et hårdt et af slagsen.

– Jeg har det rigtig godt. Min krop – og især mit knæ – har det godt, og jeg har ikke længere problemer. Ingen smerter. Ingen klager. Jeg har haft det bedre i træning de sidste par uger, end jeg har haft de sidste par år. Så jeg nyder hvert et øjeblik lige nu efter en hård tid med en skade, der har holdt mig beskæftiget så længe, siger Sebastian Andersson til Bild, mens han i samme ombæring giver udtryk for, at det var hårdt at komme igennem operationen.

– Jeg endte med at tænke mindre på fodbold, og mit mål var bare at kunne gå igen. For det var ikke muligt, og jeg var på hospitalet i uger. Helt alene med min tanker.

– Men min genoptræningstræner i København fik mig overbevist om, at jeg kunne fortsætte min karriere. Han havde haft andre patienter med lignende historier, og det fik mig til at føle mig godt tilpas. Fra det tidspunkt var jeg sikker på, at jeg kunne klare det, lyder det fra Sebastian Andersson, der også sætter ord på fremtiden, som i øjeblikket er uvist, da han forlader FC Köln ved udgangen af denne måned, når hans kontrakt udløber.

– Jeg vil gerne spille på så højt niveau som muligt. Og helst i Europa, for det er bedst for familien. Men jeg vil vente og se, hvad der kommer af muligheder, og så håber jeg på at få en chance, siger Sebastian Andersson afslutningsvis til Bild.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top