The perfect guide to the casino

Efter Europa League-skuffelse: Mourinho sår tvivl om fremtiden

José Mourinho og AS Roma måtte onsdag aften se Sevilla løbe med Europa League-trofæet.

Sevilla og AS Roma spillede torsdag aften en særdeles dramatisk og underholdende Europa League-finale, som skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence, og her var det altså det spanske storhold, der trak det længste strå.

Det medførte selvsagt en massiv skuffelse hos Mourinho og co., og efter slutfløjt havde den portugisiske manager også svært ved at sætte ord på fremtiden.

– Jeg tager på ferie på mandag. Hvis vi har tid til at tale om det inden mandag, så gør vi det. Hvis ikke, tager jeg på ferie, og så må vi se. Jeg er nødt til at kæmpe for disse drenge, og derfor kan jeg ikke objektivt sige, at jeg vil blive.

– Jeg er en seriøs mand. Jeg fortalte ejerne for et par måneder siden, at hvis jeg havde kontakt med andre klubber, ville de være de første til at vide det. Jeg vil altid være ærlig og direkte.

– Jeg talte med klubben i december, da jeg fik den henvendelse fra det portugisiske landshold. Jeg har ikke haft kontakt med nogen andre siden da. Jeg har et år tilbage af min kontrakt, og det er situationen, siger Mourinho ifølge Reuters.

OVERSIGT

Scroll to Top