The perfect guide to the casino

Dommen er klar: Brøndby-back er færdig på Vestegnen

Blas Riveros kan snart være fortid på Vestegnen.

Sådan lyder meldingen fra de to Viaplay-eksperter Kenneth Emil Petersen og Jesper Thygesen. Brøndby står over for en sommer, hvor der allerede er blevet åbnet op for et travlt transfervindue, og en af de spillere, der kan ende i et exit, er ventrebacken Blas Riveros.

Det giver de udtryk for i programmet ‘Transfer’.

– Jeg husker ham før skaden, og jeg har altid sådan et håb på, at man kan komme tilbage og lave et comeback. Han er midt i tyverne og har en god fodboldalder. Men der er også nogle, der aldrig når deres niveau igen, og han mangler stadig 10-15 procent.

– Jeg synes, han er en lækker spiller, som jeg husker ham, da han kom. Det kan godt være, at vi ikke når dertil, og kan man få penge for ham, så kan man godt sælge ham, siger Thygesen.

Jesper Thygesen bliver bakket op af kollegaen Kenneth Emil Petersen, der påpeget, at Blas Riveros er for svingende i sine præstationer, hvorfor et salg vil give god mening.

25-årige Blas Riveros skiftede til Brøndby fra Basel tilbage i oktober 2020, og siden da er det blevet til 55 optrædener for de blå-gule fra Vestegnen med to mål og ni oplæg til følge.

OVERSIGT

Scroll to Top