The perfect guide to the casino

Brøndby IF og fanafdelingen opnår historisk enighed i klub/fan samarbejdet

Enighed mellem Brøndby IF og fanafdelingen markerer et historisk øjeblik i klub/fan samarbejdet

Efter en række konstruktive møder mellem Brøndby IF og klubbens fanafdeling er der nu blevet underskrevet to dokumenter – et juridisk bindende og en hensigtserklæring. Denne milepæl glæder begge parter og repræsenterer et historisk øjeblik både nationalt og internationalt.

Fanafdelingens formand, Lars B. Pedersen, udtrykker sin stolthed over den samlede aftale, som er resultatet af en tæt dialog og imødekommer mange af fansenes ønsker og krav. Han beskriver aftalen som værende rigtig stærk og understreger vigtigheden af, at så mange som muligt kan identificere sig med klubbens fremtidige kurs.

Aftalen vil blive forelagt til afstemning på en ekstraordinær generalforsamling i fanafdelingen den 11. juni.

Bestyrelsen er også tilfreds med resultatet og anerkender de følelser, der ofte opstår ved ejerskift. De understreger deres respekt for Brøndby IF’s historie og kultur både på og uden for banen. Bestyrelsesmedlem Scott Krase betoner, at de ser deres ejerskab som organisk og ikke invasivt, og de ønsker at bevare og videreføre klubben sammen med det daglige ledelsesteam og fansene.

Den opdelte aftale, bestående af et juridisk bindende dokument og en hensigtserklæring, skyldes ifølge Scott Krase, at visse ting ikke kan gøres juridisk bindende. Derfor er begge dokumenter vigtige for at sikre en fælles retning og samarbejde mellem klubben og fansene.

Brøndby møder FCN på hjemmebane kl. 18.00 på søndag.

OVERSIGT

Scroll to Top