Viborg og Brøndby delte i dramatisk opgør

Der var drama for alle pengene, da Brøndby søndag gæstede Energi Viborg Arena.

Viborg er til alles overraskelse med i kampen om det danske mesterskab, og søndag eftermiddag skulle de forsøge at sikre sig tre vigtige point i topstriden, da de tog imod Brøndby på eget græs.

Viborg fik dog ikke den start, som de formentlig havde håbet på, og i slutningen af første halvleg bragte gæsternes Håkon Evjen de blå-gule fra Vestegnen foran med 1-0.

I anden halvleg lagde Viborg et tungt pres på Brøndby, der dog formåede at holde stand i adskillige minutter. Kort før slutfløjt gik den dog ikke længere for Jesper Sørensens mandskab.

I det 81′ minut fandt Clint Leemans, der har været en af Viborgs helt store profiler i indeværende sæson, nemlig vej til netmaskerne og udlignede til 1-1.

Der blev ikke scoret yderligere i opgøret, og dermed sluttede kampen altså 1-1. Med dagens resultat indtager Viborg fortsat trejdepladsen i 3F Superligaen med henholdsvis et og to point op til FC Nordsjælland og FC København på første- og andenpladsen.

Både FC Nordsjælland og FC København har dog en kamp i hånden.