The perfect guide to the casino

Skidt nyt: Brøndby-stjerne misser derby

Jesper Sørensen må endnu engang se bort fra Mathias Greve, når Brøndby senere i dag tager imod FC København hjemme på Vestegnen.

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Brøndby IF søndag eftermiddag tager imod ærkerivalerne fra FC København til sæsonens sidste derby, men her må de blå-gules cheftræner altså endnu engang se bort fra Mathias Greve.

Midtbanespilleren, der ellers startede forårssæsonen så fint, var tilbage for Brøndby i 4-0 nederlaget til Randers FC tilbage i april, men her pådrog han sig altså en ny skade, som nu holder ham ude af søndagens derby.

Det fortæller Jesper Sørensen til bold.dk.

– Mathias Greve kommer ikke i spil til derby.

– Vi er nødt til at være en lille smule forsigtige, for han kom tilbage sidst, og så blev han skadet igen, lyder det fra Jesper Sørensen, der også bliver spurgt ind til, hvorvidt der er tale om den samme skade.

– Nej, det var det faktisk ikke. Det gør selvfølgelig, at vi skal være endnu mere forsigtige – også når man tænker på, hvor vi er i sæsonen.

– Han vil ikke være klar i weekenden, men vi må se, hvordan det er om en uge. Han begynder at se fin ud, og han begynder at være med i mere og mere, men det er et spørgsmål om risiko, fortæller Jesper Sørensen, der også bliver spurgt, om det er en muskelskade.

– Ja. Han skal træne alt, hvad han kan, for han skal gøre sig selv stærkere. Spørgsmålet er bare, hvor meget der skal være i kamp, for der kan vi ikke styre lige så meget som i træning, lyder det afslutningsvist fra Jesper Sørensen.

OVERSIGT

Scroll to Top