The perfect guide to the casino

Fansene bliver væk: Brøndby-boss kommer med klar opfordring inden derby

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, når Brøndby på søndag tager imod FC København hjemme på Vestegnen.

Sæsonens sidste derby løber af stablen søndag eftermiddag, når FC København gæster Brøndby Stadion, og forud for opgøret har Brøndbys administrerende direktør, Ole Palmå, udsendt en klar opfordring til klubbens sæsonkortholdere.

Ved tidligere derbyer, hvor der har været udsolgt, ligesom det er tilfældet på søndag, har der nemlig kun været mellem 22.000 og 23.000 tilskuere på stadion, selvom kapaciteten er på 27.000.

Dermed har der været 4.000 tomme pladser, og det skyldes hovedsagligt en række sæsonkortholdere, der ikke har udnyttet deres plads – ligesom de heller ikke har frigivet den eller givet pladsen videre til en medfan.

Derfor lyder der også en klar opfordring fra Brøndby-bossen.

– Vi glæder os rigtig meget til søndagens Derby og til et udsolgt stadion, og med et fyldt udebaneafsnit er der lagt op til et klassisk Derby med masser af intensitet. Derfor opfordrer vi alle fans med sæsonkort eller billet til Derby, som er forhindret i at komme, til at frigive deres plads eller billet, så andre medfans kan få glæde af den, og så vi samtidig kan sikre et fyldt stadion.

– Som de fleste nok ved, så optjener man point i sin Fanscore, når man bruger sit sæsonkort eller sin billet til kampene, men der er faktisk også point at hente, hvis man frigiver sin plads eller giver pladsen videre til en medfan med en kampbillet til den pågældende kamp.

Kampen mellem Brøndby og FC København bliver fløjtet i gang søndag eftermiddag klokken 16:00.

OVERSIGT

Scroll to Top