The perfect guide to the casino

Kamil Grabara: Vi taber med 5-0 til Brøndby på søndag

Efter at FC København tabte til FC Nordsjælland og mistede deres førsteplads, var Kamil Grabara, FCK-målmanden, ikke tilfreds med holdets defensive præstation og udtrykte sin skuffelse i en udtalelse til Viaplay.

Københavnerne er nu afhængige af FCN’s resultater, men Grabara påpegede, at det ikke betyder noget, hvis holdet ikke selv kan vinde kampe på grund af deres dårlige præstationer.

Grabara sagde, “Vi er nødt til at gøre noget, for ellers taber vi 5-0 i Brøndby, hvis vi spiller, som vi gjorde i aften. Der er kun en reaktion på det her, og det er, at vi skal begynde at kæmpe.”

Målmanden var særligt kritisk over for holdets defensive indsats, som han beskrev som “en katastrofe”. Han påpegede især FCN’s første mål, hvor FCK var i overtal, men alligevel lod FCN score.

Grabara udtrykte sin skuffelse over holdets indsats, og opfordrede til at ændre retning ved at begynde at kæmpe og forbedre den defensive præstation, så holdet kan fortsætte med at vinde kampe og forhåbentlig vende tilbage til førstepladsen.

Der derby kl. 16.00 på søndag, når Brøndby tager imod FCK hjemmebane. Brøndby kan spille frit mod et FCK hold som skal vinde efter deres nederlag til FCN mandag på 3-2.

OVERSIGT

Scroll to Top