The perfect guide to the casino

Smider om sig med pengene: Agger køber villa i Valby til absurd pris

Penge er der nok af på den tidligere Brøndby-stjernes bankbog.

Daniel Agger indstillede sin professionelle fodbold-karriere tilbage i sommeren 2016 i en alder af blot 31 år, men på trods af det, så er der ingen tvivl om, at den tidligere Brøndby, Liverpool og landsholdsstjerne nåede at sikre sig selv rent økonomisk.

Det sætter Daniel Agger og hustruen Sofie Aggers seneste huskøb også en tyk streg under. Et opslag i tingbogen viser således, at parret netop har købt en svinedyr villa i Valby til svimlende 38,5 millioner kroner, og her kommer de altså ikke til at mangle plads.

Villaen er nemlig hele 325 kvadratmeter stor, og så fordeler den sig på hele otte værelser, mens det samlede grundareal lyder på 921 kvadratmeter.

Det er bestemt ikke første gang, at Agger-parret smider et stort millionbeløb efter et hus. Tilbage i 2018 købte de således en gigantisk luksusvilla i Spanien for 120 millioner kroner, mens de også tidligere har ejet flere lejligheder på Frederiksberg.

38-årige Daniel Agger er i dag træner i 1. divisionsklubben HB Køge, og han bruger derfor massere af tid i Danmark. Huskøbet i Valby kunne dermed også godt indikere, at Agger-parret måske er på vej ‘hjem’ til Danmark, efter de i mange år har haft bopæl i Spanien.

OVERSIGT

Scroll to Top