The perfect guide to the casino

Mads Hermansen efter buh-råb fra FCK-fans: Jeg elsker det

Brøndby-keeperen tager ikke de mange buh-råb fra FCK-fansene særlig tungt – tværtimod så elsker han det.

Der var tænding på lægterne, da Brøndby IF søndag eftermiddag gæstede Parken, der var fyldt med 35.000 tilskuere iført hvide trøjer, og mange af de fremmødte FCK-fans var igennem store dele af kampen på nakken af Mads Hermansen, der modtog det ene buh-råb efter det andet.

Det er dog ikke noget der påvirker Brøndby-keeperen, der i øvrigt nappede et straffespark fra Denis Vavro i slutminutterne.

– Jeg elsker det! Jeg synes, at det er fedt. Det er de her kampe, hvor man som spiller virkelig får lov til at vise, hvad vi kan. Vi fik virkelig vist vores mentalitet og styrke.

– Så det var fedt at spille derinde, selv om der ikke var nogen af vores egne, siger Mads Hermansen, der samtidig fortæller, at han var glad for den overordnede præstation.

– Vi så rigtig gode ud, vores struktur rent defensivt var super. Det var ikke mange gange, at FCK var rigtig farlige, jeg havde kun to redninger i første halvleg.

– Det var fedt, så nu har vi ændret fra sidste weekend. Det er stærkt, at vi som hold kan skifte med så kort varsel, lyder det afslutningsvis fra Mads Hermansen.

OVERSIGT

Scroll to Top