The perfect guide to the casino

Farvel og tak: Midtbanespiller færdig i Brøndby

Talentfulde Andreas Pyndt ser ud til endegyldigt at være fortid på Vestegnen.

22-årige Andreas Pyndt forlod i sommers Brøndby IF til fordel for et lejeophold i 1. divisionsklubben Hvidovre i jagten på spilletid, men selvom sæsonen har været ganske succesfuld for den talentfulde Brøndby-dreng, så vender han efter alt at dømme ikke tilbage i de blå-gule farver.

Det fortæller han i et interview med Tipsbladet.

– Jeg har ikke hørt noget fra Brøndby, så det er ikke rigtig en mulighed.

– Der har vitterligt ikke været nogen kontakt. De ønskede mig held og lykke, da jeg tog afsted, og så har der egentlig ikke været noget siden. Vi mødte dem i preseason i en træningskamp. Der snakkede jeg kort med folk derfra – men bare smalltalk, fortæller Andreas Pyndt, der i samme ombæring ikke lægger skjul på, at han undrer sig en smule over den manglende kontakt.

– En eller anden form for kontakt havde jeg forestillet mig, der ville være, men de har valgt at gøre det sådan. Det tager jeg ikke så tungt. Der en sjov verden – fodboldverdenen, lyder det fra Andreas Pyndt, der ikke afviser at fortsætte fodboldkarrieren i Hvidovre.

– Jeg har været utrolig glad for min tid i Hvidovre, og det er helt klart en oplagt mulighed at fortsætte. Jeg kan rigtig godt lide stedet, folk og trænerstaben, lyder det afslutningsvis fra Andreas Pyndt, der sammen med resten af Hvidovre-mandskabet i øjeblikket ligger lunt i svinget til at rykke op i 3F Superligaen, da de har hele syv point ned til SønderjyskE på tredjepladsen med fem spillerunder tilbage.

Andreas Pyndt står noteret for seks kampe for Brøndbys førstehold.

OVERSIGT

Scroll to Top