The perfect guide to the casino

Tidligere kaptajn i Brøndby er dybt skuffet over klubben

Efter at have skiftet til Colorado Rapids i vinter har Andreas Maxsø opnået sin drøm om et nyt udlandsophold. ‘

Men hans drøm kunne have været realiseret tidligere, da der tidligere var meldt tilbud fra klubber som Rostov, Bordeaux og Maccabi Tel Aviv og 2 ukendte klubber. Nu åbner Maxsø op om sin skuffelse over Brøndby, da klubben ikke solgte ham tidligere og tilsyneladende ikke holdt en aftale, som parterne lavede i 2019, da han vendte hjem til klubben.

“Ikke sjovt” var det ifølge Maxsø at være i situationen. “Der blev lavet nogle aftaler, da jeg skrev med Brøndby, som ikke blev overholdt,” siger han til Viaplay. Han forklarer, at da han kom til Brøndby gratis, blev de enige om en aftale på to år, og at klubben ikke ville sætte en stopper for et skifte, hvis han gjorde sig fortjent til det.

Maxsø siger, at der er gensidig respekt mellem ham og sportsdirektøren Carsten V. Jensen (CV), men alligevel er han skuffet over klubbens adfærd. “Jeg er et meget simpelt menneske, og jeg går meget op i respekt. Hvis man laver en aftale, så har man en aftale,” siger han.

CV benægter at have brudt en aftale med Maxsø og hævder, at alle aftaler er blevet opfyldt til punkt og prikke. “Vi har til punkt og prikke opfyldt det, der er i de aftaler, vi har lavet med Andreas Maxsø,” siger han til Viaplay.

OVERSIGT

Scroll to Top