The perfect guide to the casino

Hvordan kommer Brøndby i slutspillet ?

Der venter en spændende afslutning på søndag kl. 15:00, når Brøndby møder FCN på udebane

Garanteret i mesterskabsspillet er FC Nordsjælland, FC København, Viborg FF og AGF er alle fire sikret deltagelse i mesterskabsspillet. FCN har 40 point, FCK har 39, Viborg har 37 point og AGF har 32 point inden den sidste runde af grundspillet.

Fem hold konkurrerer om de to sidste pladser i mesterskabsspillet. Brøndby og Randers FC indtager i øjeblikket de to eftertragtede pladser, men Silkeborg, OB og FC Midtjylland er lige i hælene.

Slutprogrammet er som følger:

Brøndby – 30 point

FC Nordsjælland – Brøndby

Randers FC – 29 point

AaB – Randers FC

Silkeborg – 28 point

Silkeborg – FC Midtjylland

OB – 28 point

AGF – OB

FC Midtjylland – 27 point

Silkeborg – FC Midtjylland

 

Brøndby, som er på femtepladsen, kan selv bestemme deres fremtid. Hvis de vinder deres kampe, er de sikret en plads i mesterskabsspillet.

Brøndby kan muligvis klare sig med et uafgjort resultat mod FCN. Det vil være tilstrækkeligt til at holde FCM og OB bag dem, og træner Sørensens mandskab skal så krydse fingre for, at højst Randers eller Silkeborg sejrer i deres individuelle kampe. Hvis Brøndby spiller uafgjort, mens Randers og Silkeborg vinder, ender Brøndby i nedrykningsspillet.

Hvis Brøndby lider nederlag i Farum, vil Randers, Silkeborg, OB og FCM overhale dem i tilfælde af sejr. Blandt de fire hold er det kun Randers, der kan passere Brøndby med et uafgjort resultat, så Brøndby kan stadig nå mesterskabsspillet, selv hvis de taber i Farum.

OVERSIGT

Scroll to Top