The perfect guide to the casino

Ohi kryber til tasterne: Har én opfordring til Brøndby-fans

Brøndbys anfører opfordrer klubbens fans til at støtte op om holdet i jagten på top 6.

Brøndby IF kæmper i skrivende stund en hård kamp for at komme med i top 6, og søndag spiller de blå-gule fra Vestegnen en skæbnesvanger kamp på eget græs, når de tager imod Silkeborg.

I den forbindelse har Brøndbys anfører, Ohi Omoijuanfo, delt et opslag på Instagram, hvor han opfordrer klubbens fans til at støtte op om holdet, selvom der har været nogle stridigheder i klubben, der har medført fanprotester og stemningsboykot.

– Arbejdet er ikke overstået endnu, og vi tror stadig på det. Jeg håber, at alle fans, som elsker Brøndby, vil komme og støtte os på søndag.

– Jeg ved, der har været skænderier og utilfredse fans på grund af nogle beslutninger fra klubben, og vi kan alle forstå jer. Men lad os lægge det til side for nu og måske efter disse to vigtige kampe tage en god snak og finde fælles fodslag eller en form for forståelse.

– Vi har brug for, at alle er der på søndag og laver så meget larm som muligt. Vi spillerne en virkelig vigtig kamp, som afgør, om vi kommer i top seks eller ej.

– Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtige I fans er for os. Jeg kan ikke love, at vi vinder, men jeg kan love, at vi vil kæmpe og gøre alt for det. Lad os gøre det sammen, skriver Ohi Omoijuanfo i opslaget, som du kan se lige herunder.

OVERSIGT

Scroll to Top