The perfect guide to the casino

Chok-transfer? PSG vil smide kæmpe beløb efter Maguire

Et ganske opsigtsvækkende transfer spøger i kulissen.

30-årige Harry Maguire har været en af de mest udskældte forsvarsspillere i verden de seneste par sæsoner, og englænderens svingende præstationer har da også kostet ham pladsen i startopstillingen for Manchester United, hvor hans fremtid synes usikker.

Tidligere er en række Premier League-klubber blevet sat i forbindelse med Maguire – heriblandt West Ham og Newcastle, men ifølge The Sun, så kan Manchester United-floppet altså endte et helt andet sted.

Således skriver mediet, at Paris Saint-Germain lurer på Maguire, og de er angiveligt klar til at betale kassen for hans underskrift.

The Sun oplyser således, at den franske storklub skulle være villige til at smide hele 420 millioner kroner efter Harry Maguire, og der var eftersigende allerede en aftale på plads mellem de to klubber tilbage i januar, men tiden løb angiveligt ud, før de to parter kunne nå at få en aftale på plads.

Mediet oplyser endvidere, at Paris Saint-Germain er parate til at betale Harry Maguires astronomiske løn på cirka 1,6 millioner kroner om ugen, og der ligger dermed måske en ganske opsigtsvækkende transfer i vente til sommer.

Harry Maguire står i indeværende sæson noteret for 10 Premier League-optrædener.

OVERSIGT

Scroll to Top