The perfect guide to the casino

Ny Brøndby-spiller slår fast: Forkert at se sådan på det

Rasmus Lauritsen er denne vinter ankommet til Brøndby IF, hvor han blandt andet er udset til at skulle erstatte de to midterforsvarere, Andreas Maxsø og Sigurd Rosted, der begge er draget mod MLS. Men den udlægning køber den nye Brøndby-spiller dog ikke.

Det fortæller Rasmus Lauritsen i et interview med campo.dk:

– Selvfølgelig er der pres på, når man bliver hentet. Og jeg er også tiltænkt en rolle, hvor det indebærer noget pres. Men det der med at tage over og numre – sådan noget kan jeg heldigvis godt lægge fra mig, for jeg synes, det er forkert at se sådan på det, indleder den nye Brøndby-spiller og fortsætter:

Læs også: Brøndby vandt nok engang: Vi fik en lidt mærkelig start

– Jeg er Rasmus. Jeg er den person og fodboldspiller, jeg er. Jeg skal bare koncentrere mig om at være den bedste udgave af mig selv, og jeg skal ikke ændre noget, uanset om jeg er hentet i stedet for en anden.

– Det er fair nok, at der er pres på, og det er der også fra min egen side. Men jeg har skrevet en kontrakt på fire og et halvt år, og jeg skal præstere over en længere periode, jeg skal bedømmes over en længere periode – og jeg glæder mig til at bevise mit værd.

Læs også: Brøndby-tilgang har spillet med Haaland: Ville være fedt at gøre igen

Rasmus Lauritsen kan få sin officiele debut for Brøndby IF søndag den 19. februar, når man på hjemmebane tager imod AC Horsens i forårspremieren i Superligaen.

OVERSIGT

Scroll to Top