The perfect guide to the casino

Rasmus Lauritsen: Brøndby skal med i toppen af dansk fodbold igen

Brøndby IF kunne mandag præsentere klubbens anden tilgang denne vinter, da man har købt den 27-årige Rasmus Lauritsen i Dinamo Zagreb.

Nu sætter hovedpersonen selv ord på skiftet, hvor han gerne vil være med til at føre klubben tilbage til toppen af dansk fodbold.

Læs også: Officielt: Brøndby IF køber ny forsvarsprofil

– Jeg er utrolig glad for at skifte her til. Det er en kæmpe klub, og jeg er ydmyg og stolt over at skulle repræsentere Brøndby IF. På den korte bane handler det for mig om at lære mine nye holdkammerater at kende, og der vil den kommende træningslejr til Portugal blive ideel for mig, da relationerne på og udenfor banen er vigtige for at skabe succes. På den længere bane, så skifter jeg til Brøndby IF for at spille med i toppen af dansk fodbold og på sigt komme ud i Europa igen, siger Rasmus Lauritsen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

– Det er klubbens ambition, og det matcher mine ambitioner, da jeg er kommet til Brøndby IF for at vinde fodboldkampe. Derfor synes jeg, det er en utrolig spændende opgave, der ligger foran os som hold, og det glæder jeg mig som sagt rigtig meget til at gå i gang med.

Læs også: Afvist: Interesseret klub dropper Brøndby-profil

Rasmus Lauritsen træner med første gang i dag, og han får trøje nummer 5.

OVERSIGT

Scroll to Top