The perfect guide to the casino

Først var det Peter Bjur: Nu er endnu en Brøndby-spiller tæt på Superliga-skifte

Der er gang i svingdøren på Vestegnen.

Brøndby har allerede sagt farvel til både Andreas Maxsø og Peter Bjur denne vinter, hvor tilværelsen på Vestegnen er blevet skiftet ud med henholdsvis Colorado Rapids og AGF.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

De er dog ikke de eneste, der synes at være fortid i Brøndby, for også Jens Martin Gammelby er blevet sat i kraftig forbindelse med et exit.

Noget tyder dog på, at højrebacken kan ende med at fortsætte fodboldkarrieren i dansk fodbold, for ifølge B.T, så er Brøndby angiveligt i dialog med Silkeborg med henblik på at nå til enighed om en handel, der sender Gammelby tilbage til sin tidligere arbejdsgiver.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

27-årige Jens Martin Gammelby har fået sin fodboldopdragelse i Silkeborg, hvor han altså også fik sit helt store gennembrud, da han sammen med Robert Skov dannede en af de mest frygtindgydende højresider i Superligaen i nyere tid.

Siden skiftet til Brøndby i sommeren 2018 er det dog gået ned ad bakke for Jens Martin Gammelby, der aldrig rigtig har formået at slå sit navn fast på Vestegnen, og han står således kun noteret for 67 kampe i den blå-gule trøje.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

Scroll to Top