The perfect guide to the casino

Nestrup om nyindkøb: Håber han kan tage et skridt eller to mere

FC København har i vinterens transfervindue forstærket sig offensivt, da man har hentet Diogo Gonçalves i Benfica. Nu fortæller FCK-cheftræner Jacob Neestrup om portugiserens første tid i klubben, der er faldet godt til i klubben.

– Diogo er faldet fint ind. Jeg tror, det var godt, vi fik ham tidligt i vinduet, og han har set god ud fra dag et set ud fra de forudsætninger, der er, når man kommer som ny spiller. Men han har været her snart tre uger, og det hjælper selvfølgelig til hans fordel, siger FCK-cheftræneren således til FCK TV og fortsætter:

– Jeg synes også i kampen mod Leverkusen, at det var fornuftigt både defensivt og offensivt, og at han forstår forholdsvis hurtigt de ting, vi gerne vil som kollektiv. Så jeg synes egentlig, Diogo har fået den start, som vi havde håbet på. Og vi håber selvfølgelig på, at han kan tage et skridt eller to mere, før Superligaen går i gang i Silkeborg.

Læs også: Medie erfarer: FCK arbejder fortsat på Thomas Delaney

FC København og Diogo Gonçalves tager hul på Superligaen igen søndag den 19. februar, hvor Silkeborg IF venter på udebane.

OVERSIGT

Scroll to Top