The perfect guide to the casino

CV reagerer på spillerrygte: Kunne godt ligge noget derude

Transfervinduet har fortsat åbent i en lille uge endnu, og det betyder, at man fortsat kan komme til at se handler i Superligaen. Det er også tilfældet i Brøndby IF, hvor Anis Slimane blandt andet rygtes mod større fodboldadresser. Og et salg af den tunesiske landsholdsspiller kan da også sagtens komme på tale allerede nu.

Det fortæller Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen til bold.dk:

– Det her med at lave gode transfers ud, det er en del af butikken og en del af forretningen. Det er det også fortsat. Anis er et bud på en spiller, der godt kunne ligge noget til derude. Vi må se, indleder fodbolddirektøren og fortsætter:

Læs også: Ny Brøndby-signing? Carsten V. Jensen leverer kryptisk svar

– Lige nu og her er han i Brøndby. Han er tunesisk landsholdsspiller med halvandet år tilbage af kontrakten, så hvem ved?

– Anis er en fin spiller, og han har gjort fine fremskridt her. Enten skal han se, om han kan forlænge sin aftale i Brøndby, eller også skal han videre på et tidspunkt, slutter Carsten V. Jensen.

Læs også: Medie melder fem forstærkninger i spil til Brøndby IF

Brøndby IF genoptager sin sæson i Superligaen søndag den 19. februar, hvor man hjemme på Brøndby Stadion tager imod AC Horsens.

OVERSIGT

Scroll to Top