The perfect guide to the casino

Opfordrer storklub til at købe tidligere Brøndby-stjerne

Jesper Lindstrøm fik den bedst tænkelige start med Bundesligaen, da den i weekenden atter blev genoptaget efter vinterpausen. Her kom Eintracht Frankfurt og Jesper Lindstrøm nemlig perfekt fra land med en sikker 3-0 sejr over Schalke 04, hvor danskeren både scorede og assisterede.

Dermed fortsætter den tidligere Brøndby-stjerne sine imponerende takter i det tyske, og det får nu Raimond Hinko, som har dækket Bayern München i flere årtier, til at opfodrer de sydtyske giganter til at gå efter danskeren. Det skriver journalisten i en klumme på Bild:

– Frankfurt – den overraskende andenplads i tabellen – virker klar til store ting. Alle i Bayern vil nok være enige med mig, når jeg siger, at den røde trøje ville passe til den letbenede dansker i sættet med ørnen, denne Jesper Lindstrøm. Selv om Hasan “Brazzo” Salihamidzic ikke kan købe alt, ville det gøre Bayern endnu stærkere. Lindstrøm skal være på kandidatlisten, skriver Hinko således.

Læs også: Brøndby-spiller nærmer sig exit: Svensk klub spøger i kulissen

Den 22-årige dansker skiftede til Frankfurt i sommeren 2021 og har siden spillet 62 kampe med 14 mål og 12 assists til følge.

 

OVERSIGT

Scroll to Top