The perfect guide to the casino

FCK-komet om opstart: Der skal løbes en masse meter

FC København har haft en blandet efterårssæson, hvor Valdemar Lund dog har været en af de spillere, der har fået sit endelige gennembrud hos de danske mestre. Her er det nemlig blevet til 14 kampe på førsteholdet for den 19-årige forsvarsspiller, som nu har gang i en vinteropstart med resten af holdkammeraterne forud for Superliga-start den 19. februar:

– Vi skal ud pĂĄ banen og der skal løbes en masse meter. Der skal laves en masse taktiske ting, som vi skal have med ind i vores spil, nĂĄr vi skal spille alle disse træningskampe op til at vi starter Superligaen op igen, lyder det fra Valdemar Lund til FCK TV, inden han sætter ord pĂĄ sin egen opstart:

– Jeg skal ogsĂĄ fortsætte, hvor jeg slap. Jeg synes selv, at jeg kom rigtig godt ud af den sidste halvsæson. Og sĂĄ er det bare at smadre pĂĄ og kæmpe for pladsen dernede i forsvaret.

Læs også: FCK-midt: Min ambition er at spille mere centralt

FC København har indtil videre spillet en enkel testkamp i opstarten, som endte med et 1-0 nederlag til Bayer Leverkusen på udebane. Løverne skal igen i aktion på torsdag den 26. januar, hvor Hvidovre IF venter på Nummer 10.

OVERSIGT

Scroll to Top