The perfect guide to the casino

Glad Arteta efter dramatisk sejr: Det bliver ikke meget bedre end det her

Mikel Areta var en lykkelig mand oven på aftenens sejr.

Arsenal tog tre vigtige point i titelræset, da de søndag aften tog imod Manchester United hjemme på Emirates Stadium.

Her endte det nemlig med, at The Gunners kunne trække det længste strå efter en forløsende scoring fra Eddie Nketiah, der bankede bolden i kassen i det 90′ minut til slutresultatet 3-2.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Efter slutfløjtet var Arsenal-manager Mikel Arteta da også en lykkelig mand.

– Det var følelsesladet, masser af passion. Det bliver ikke meget bedre end det her. Anden halvleg var især en ufattelig indsats.

– Vi var fattede og målrettede på samme tid. Vi gik aldrig i panik. Vi troede hele tiden, at vi kunne vinde. Vi havde den rigtige ro i feltet mange gange, men bolden gik ikke ind. Heldigvis gjorde den til slut, lyder det fra Arteta, der i samme ombæring satte nogle ord på Arsenals hidtige sæson.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Det er fremragende, og vi fortjener at være, hvor vi er på grund af måden, vi spiller på. Men der er mange ting, som vi kan gøre meget bedre, lød det afslutningsvis fra Arsenal-manageren.

Arsenal indtager i skrivende stund førstepladsen i Premier League med fem point ned til Manchester City på andenpladsen. Mikel Artetas mandskab har dog en kamp i hånden, og de kan dermed øge forspringet til otte point.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

Scroll to Top