The perfect guide to the casino

Slukker Brøndbys drømme om ønskespiller: Han skal ingen vegne

Brøndby kan efter sigende godt skyde en hvid pil efter planen om at hente Mathias Hebo til klubben. Cracovia har nemlig ingen planer om at sælge den 27-årige midtbanespiller. 

I de sidste par dage har Brøndby flirtet gevaldigt med den tidligere Lyngby-profil, Mathias Hebo. Den 27-årige midtbanespiller er til daglig kontrakt i polske Cracovia, men Carsten V. Jensen og Brøndby har ham efter sigende som et af deres primære transfermål.

Klubben fra Vestegnen kan dog godt glemme alt om at få den dygtige defensive midtbanespiller. Det melder hans polske klub.

– Vi har fået mange henvendelser, men det er mit indtryk, at ingen ønsker at forlade os. Mathias Hebo har heller ikke givet udtryk for noget i den retning. Han har en kontrakt med Cracovia, men det er klart, at hvis nogen er villig til at betale et bestemt beløb, er alt muligt, siger sportsdirektør Stefan Majewski til mediet Dziennik Polski.

Mathias Hebos kontrakt med Cracovia løber halvandet år endnu. Dermed skal Brøndby formentlig finde et større beløb frem, hvis de vil købe ham fri denne måned.

OVERSIGT

Scroll to Top