The perfect guide to the casino

Brøndby-fans laver genial parodi på Spotify Wrapped: ‘3.330 minutters lorte fodbold’

Spotify Wrapped er netop blevet offentliggjort for platformens mange brugere, og Brøndby-siden Vilfortpark.dk har nu lavet en genial parodi.

Er du en af Spotifys millioner af brugere, har du formentlig allerede tjekket din Spotify Wrapped ud. Spotify Wrapped giver brugerne statistik på, hvilket musik de har lyttet til i løbet af 2022 i form af brugerens mest populære sange, musikere, genrer og så, hvor lang tid de har lyttet til de forskellige ting.

Det har Brøndby-siden Vilfortpark.dk nu lavet en genial parodi på. Den kan se på deres Facebook-opslag forneden:

Det har som bekendt været et hårdt år for klubben fra Vestegnen. Det kan man da også se på det første billeder, der viser: “Du har set 3.330 minutters lorte fodbold. Det er mere end 98 % af Superligaen” med henvisning til antallet af skuffende Brøndby-kampe i denne sæson.

Den samme følelse går igen på de fem topsange, hvor det altså er sange som “Det var en fuser i igen”, “Følelsen af magtesløshed” og “Lort i buks”, der er de udvalgte til at beskrive Brøndbys år.

Sidst men ikke mindst har siden på genialvis udpeget favoritkunstnerne, hvor der altså er blevet plads til Wass, Ohi, Vallys, Maxsø og Hermansen.

OVERSIGT

Scroll to Top